Pikku Rouvat kokoontuivat taas jälleen Hietasaaressa, ei edes upea, aurinkoinen kevätpäivä saanut meitä pysymään pois paikan päältä. Ja eipä ollut mikään turhan tärkeä porukka koolla tänäänkään. Voi sitä naurun määrää ja höpötyksen runsautta. Iloisia Rouvia kaikki, enemmän ja vähemmän. Aiheena oli puunkantoteline, jonka teimme Marian ohjeella. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään. Sellaisen teki lisäkseni ainoastaan Epe. Liimis ja Tuulia olivat viherpeukaloina. Auliina taas päätti tehdä parit kranssit.

Ajattelin vielä käsitellä puunkantotelineen. En vaan vielä tiedä, että kumpaan nukkekotiini tämän tulen laittamaan. Niin ja tuon puulusikan vuolin vähän niin kuin kylkiäisenä. Siitä piti tulla soppakauha, mutta kyllä kooltaan on enemmänkin lusikka.     Ja halakohommiinhan tässä pitäis alakaa.

Sitten vielä... Kokoonnumme päiväkodin tiloissa. Kyseisen päiväkodin remonttireiska on rakentanut nukkekodin, jota meidän on tarkoitus alkaa porukalla sisustamaan lasten iloksi. Talossa on isot lasiovet, ja nyt alkuun Tuulia ja Liimis toivat upeita bokseja lasten ihasteltaviksi.

Otin muutaman kuvan bokseista (ihan kaikkia ei tullut kuvattua). Niitä oli vähän vaikea kuvata, koska Tuulian bokseissa on kiinteät lasit päällä. Valitettavasti en huomannut ottaa kuvaa talosta, joka tosin on vielä ihan alkutekijöissään. Eiköhän asia korjaannu myöhemmin.

Tuulian konditoria.

Liimiksen konditoria.

Tuulian romanttinen kammari ja...

...hulvaton poikamiesboksi.