Tänään kokoontui Vuokon luona 8 innokasta nukkekoteilua harrastavaa erittäin innokasta naista. Ensimmäinen kerta meni lähinnä tutustelun merkeissä, ja meillä oli mukana myös harrastukseen liittyvää kirjallisuutta sekä lehtiä. Juttuahan tietysti riitti. Senhän arvaa, kun 8 enemmän ja vähemmän johonkin asiaan täysin hurahtanutta naista tapaa toisensa. Suosiolla jätimme minijuttujen väkertämisen tällä eka kerralla, mutta olimme kuitenkin valmistautuneet pienoiseen kerhoswappiin. Aiheena oli jotain seinälle pantavaa. Minä olin tehnyt seinälle laitettavia koreja kukka-asetelmineen.

Vuokolle ja ihanalle Heta-vauvalle, joka katsoi silmät pyöreinä höpöttäviä tätejä, lämpimät kiitokset vieraanvaraisuudesta ja tämän ensimmäisen tapaamisemme järjestämisestä! Ja Auliinalle myös kiitos mukavasta matkaseurasta.

1262644.jpg

Minä sain näin ihania minilahjoja. Vuokolta kaunis seinäkranssi ja upea paperikassi, Auliinalta hieno Tudor-tyylinen kirjailu, Heliltä nostalginen hengari, tosi pienet paperinukkearkit (niistä tulee kivat taulut) sekä nättiä puuvillakangasta, johon lahja oli kääräisty, Tuulialta mielenkiintoinen unisieppaririipus, joka intiaanilegendan mukaan siunaa nukkuvaa ihanilla unilla, hyvällä onnella ja harmonialla (taidanpa ripustaa sen oman vuoteeni ylle) ja Hanna-Kaisalta tyylikäs ruusuasetelma sekä sydänkoriste. Meitä olikin enemmän mitä alkuun ilmoittautui, eli lahjoja ei riittänyt ihan kaikille.

1262645.jpg

Tässä tulitikkurasiassa näkyy oman lahjani mittasuhde.

1261701.jpg

Vuokko sai minulta lahjaksi Fimosta tehdyn nallukan.