Tänään pääsin pitkästä aikaa mukaan kerhoiluun. Aiheena meillä oli kirjontatyöt. Aika monta Pikku Rouvaa  oli kauniista ilmasta huolimatta kokoontunut Hietasaaressa. Innokkaina olivat lisäkseni mukana Outi, Vuokko, Rauni, Teija, Tuulia, Auliina ja ihan uutena kerholaisena oli Jaana. Ihan kaikki emme kuitenkaan kirjoneet, joku neuloi ja pari taisi tehdä ristipistotyönä mattoa. Aivan liian nopeasti hurahti taas iltapäivä. Aikaisemmin en ole kirjonut, ja se tuntui tosi mukavalta puuhalta.

1543687.jpg 

Tässä on osa töistämme, pari kiireistä Pikku Rouvaa ehti lähteä jo aikaisemmin pois. Olikohan Teija ainut, joka sai työnsä valmiiksi. Kuvan alareunassa olevat kolme kirjontatyötä ovat Teijan aiemmin tehtyjä taidokkaita töitä. Oikeassa ylälaidassa on Raunin tosi mini kirjontatyö, joka kuvaa hienoa rouvaa hattuineen. Hienoja tavoitteita Pikku Rouville.

1543685.jpg

Kerhoswapin aiheena oli lastenhuone. Aika söpöjä juttuja oli arvonnassa.

1543690.jpg

Minä sain Outin tekemän hellyyttävän näköisen norsun ja kivan hyrrän. Pitäsiköhän perustaa sirkus...

1543692.jpg

Ihanaa, nallukka sai kaverin. Näyttävät olevan heti bestiksiä.

1541344.jpg

Jotenkin meni enemmän poikien leikkeihin kerhoswappini. Johtuuneeko se siitä, että minulla on itsellä 3 poikaa. On kyllä yksi tyttökin, mutta hänen syntymästään on eniten aikaa. Ritarikilpi on tehty mustasta ja kullanvärisestä Fimosta. Värit sekoitettiin sopivasti toisiinsa, jotta lopputulos näyttää vähän antiikkiselta. Kuvio on maalattu kullanvärisellä emalimaalilla. Miekka on käsitelty epämääräisesti hopeanvärisellä emalimaalilla. 

 

1541340.jpg